Potrivit sotiei romanului, citata de Antena 3, barbatul se afla cu masina prinsa intre nameti, cand politistii bulgari i-au cerut acestuia sa mute autovehiculul, lucru imposibil din cauza troienelor de zapada. "In acel moment politistii au devenit ir
Potrivit sotiei romanului, citata de Antena 3, barbatul se afla cu masina prinsa intre nameti, cand politistii bulgari i-au cerut acestuia sa mute autovehiculul, lucru imposibil din cauza troienelor de zapada. "In acel moment politistii au devenit irascibili, un ofiter de politie bulgar i-a cerut sotului meu carnetul de sofer, iar in momentul in care el a intrebat de ce, agentul l-a dat jos din masina, l-a bruscat, au mai venit si alti colegi de-ai lui si l-au calcat in picioare", a povestit femeia. Ulterior, barbatul a fost dus la o sectie de politie pentru a da declaratii. Consulul Romaniei la Sofia, Silviu Catana, a confirmat incidentul, dar a precizat ca barbatul a fost arestat pentru ultraj. Consulul a precizat ca incidentul s-a produs la Ruse, pe sensul de mers catre punctul de trecere a frontierei, dupa ce romanul a refuzat sa le prezinte actele de identitate politistilor bulgari. Acestia l-au retinut si i-au facut dosar, iar un judecator va decide daca cetateanul va fi condamnat la inchisoare pentru ultraj, sau va primi doar o amenda contraventionala. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.