Bijuterii, un cal arab pur-sange, sirop de artar si sepci de baseball: 274 de cadouri au fost oferite in 2007 printului Charles si sotiei sale, Camilla, in timpul deplasarilor acestora in strainatate, a informat sambata Clarence House, informeaza AFP
Bijuterii, un cal arab pur-sange, sirop de artar si sepci de baseball: 274 de cadouri au fost oferite in 2007 printului Charles si sotiei sale, Camilla, in timpul deplasarilor acestora in strainatate, a informat sambata Clarence House, informeaza AFP. ATENTII. Camilla a venit cu bratele incarcate de bijuterii dupa o vizita in februarie in tarile din Golf: trei bratari, o brosa, un ceas, o cutie din argint incrustata cu perle, valuri musulmane, patru flacoane de parfum...acestea sunt doar cateva dintre cadouri. Un kuwaitian, a carui identitate nu a fost facuta publica, i-a oferit un cal arab pur-sange, al doilea dat printului Charles de o tara din Golf. Cadourile au fost mai modeste dupa sejurul in Statele Unite in ianuarie 2007: o minge de fotbal american semnata, doua sepci de baseball si sirop de artar. Lista publicata de Clarence House, resedinta printului Charles, mai include trei bastoane si un turban. Cadourile oficiale raman in proprietatea Coroanei. Membrii familiei regale se pot servi de ele, dar nu sunt proprietarii lor. Cadourile nu pot fi nici vandute, nici schimbate.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.