Intreaga scena s-a petrecut chiar in fata copilului celor doi, in varsta de 16 ani, tanarul fiind cel care a anuntat Politia. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Bistrita-Nasaud, subinspectorul Raluca Moldovan
Intreaga scena s-a petrecut chiar in fata copilului celor doi, in varsta de 16 ani, tanarul fiind cel care a anuntat Politia. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Bistrita-Nasaud, subinspectorul Raluca Moldovan, Janos C., copilul celor doi soti, a chemat o ambulanta dupa ce tatal sau vitreg a fost injunghiat cu un cutit de catre mama sa, aflata in stare avansata de ebrietate. Politistii sositi la fata locului au stabilit ca intre cei doi soti s-a iscat un scandal joi, in jurul orei 17.30. Marta A., de 43 de ani, pensionata medical, si Traian A., de 43 de ani, fara ocupatie, au consumat impreuna alcool, dupa care s-au luat la cearta. Femeia a scos un cutit si l-a injunghiat de 16 ori pe barbat in stomac, abdomen si pe membre. Barbatul a murit in scurt timp la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud.
Din raportul de constatare medico-legala rezulta ca moartea a fost violenta, fiind provocata de hemoragie interna si externa. Autoarea crimei a fost retinuta de politisti si prezentata ieri judecatorilor Tribunalului Bistrita-Nasaud, in vederea emiterii unui mandat de arestare preventiva, pentru omor calificat. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.