ROMA - Dubla crima intr-un hotel
Cadavrele a doua tinere de nationalitate romana au fost descoperite intr-un hotel din Roma. Fetele aveau gatul taiat. Iubitul roman al uneia dintre ele a fost retinut de politisti.   Doua romance, in
ROMA - Dubla crima intr-un hotel
Cadavrele a doua tinere de nationalitate romana au fost descoperite intr-un hotel din Roma. Fetele aveau gatul taiat. Iubitul roman al uneia dintre ele a fost retinut de politisti.   Doua romance, in varsta de 20, respectiv 21 de ani, au fost ucise intr-un hotel din Roma, in noaptea de vineri spre sambata, informeaza Il Messagero. Tanara de 20 de ani se numeste Bulai Clara Alina si este din Bacau, iar cea de 21 a fost identificata ca fiind Urda Ionica. Fetele, care aveau gatul taiat si erau complet dezbracate, au fost descoperite in camere diferite ale unui hotel din Strada dei Mille, din apropierea Garii Termini. Un cadavru a fost gasit intins pe pat, iar altul in baie. Se pare ca una dintre fete era cunoscuta ca prostituata. Angajatii hotelului au fost cei care le-au descoperit si au anuntat carabinierii.   SUSPECTUL, UN CONATIONAL. Un suspect de nationalitate romana a fost deja retinut ieri-dimineata in apropierea Parcului Colle Oppio. Potrivit anchetatorilor, Marian Negoita (31 de ani) avea pe el numeroase pete de sange. Asupra lui s-a gasit si un brici de ras, despre care anchetatorii cred ca ar putea fi chiar arma crimei, precum si telefonul mobil al uneia dintre victime. Potrivit unor prime informatii furnizate presei italiene, barbatul era iubitul fetei de 21 de ani care a fost ucisa. Romanul este in evidentele politiei italiene ca autor al mai multor furturi si este cunoscut ca fiind consumator de cocaina. "Iubita mea ma insela, voia sa ma paraseasca, iar prietena ei ii facea jocul" - potrivit La Repubblica, acestea sunt cuvintele pe care le-a repetat obsesiv romanul in timpul interogatoriului. El ar fi marturisit imediat dupa ce a fost retinut ca este autorul crimelor. Romanul a mai spus ca a cumparat de la un vanzator ambulant briciul cu care le-a taiat gatul celor doua tinere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.