Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat ca nu e interesat de atacantul Stelei, Adrian Neaga, in timp ce in privinta transferului lui Janos Szekely de la Otelul inca nu s-a ajuns la vreun acord.   AMUZAT. "Ce sa caute Neaga
Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat ca nu e interesat de atacantul Stelei, Adrian Neaga, in timp ce in privinta transferului lui Janos Szekely de la Otelul inca nu s-a ajuns la vreun acord.   AMUZAT. "Ce sa caute Neaga la Rapid? Sunt niste bazaconii, niste tampenii. Neaga sa ramana la Steaua, nu are ce cauta in Giulesti!", a spus Copos, dupa ce in presa sportiva s-a scris ca Adrian Neaga, care a fost pus pe lista de transferuri de Steaua, este foarte aproape sa ajunga la Rapid in baza prieteniei sale cu antrenorul giulestenilor, Mircea RednicLegat de transferul mijlocasului dreapta al Otelului Galati, Janos Szekely, Copos a precizat: "Noi avem in vizor trei jucatori pentru pozitia de mijlocas dreapta, printre care si Janos Szekely. Dar nu este adevarat ca am fi ajuns la un acord cu Otelul pentru transferul lui. Vom mai discuta in zilele urmatoare. Ceilalti doi sunt un argentinian si un roman".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.