Mandru. Prefectul are cu ce se lauda: fiica lui a ajuns pana in finala "Miss Romania", in urma cu doi ani Octavian Popescu a avut la inceputul acestui an parte de o surpriza de zile mari, atunci cand intr-un magazin a vazut poza fiicei sale pe coper
Mandru. Prefectul are cu ce se lauda: fiica lui a ajuns pana in finala "Miss Romania", in urma cu doi ani Octavian Popescu a avut la inceputul acestui an parte de o surpriza de zile mari, atunci cand intr-un magazin a vazut poza fiicei sale pe coperta unui calendar care face reclama la incaltaminte produsa in Italia. "Eram impreuna cu sotia intr-un magazin din Ramnicu-Valcea si i-am vazut poza intr-un calendar, pe care evident ca l-am cumparat. Asa am aflat ca a pozat pentru firma Benvenuti", a spus acesta. Desi spune ca este foarte mandru de odrasla sa, prefectul nu este dispus s-o sustina in proiectele din domeniul modei decat daca este integralista la facultate si daca nu absenteaza de la cursuri. Diana Ramona Popescu este studenta in ultimul an la ASE si la Universitatea Romano-Americana si jongleaza cu lumea modei de doi ani, de cand a urcat pe podiumul concursului "Miss Romania". Diana a mai colaborat si cu alte firme din Romania, Turcia, Grecia si Italia. Tanara castiga cateva mii de euro pe an din prezentari si sedinte foto, dar spera sa isi sporeasca profitul deschizandu-si o afacere in domeniu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.