Afacere. Atacantul chilian a dezvaluit pentru CANCAN ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l aduce sa joace in Romania Este foarte greu sa gasesti numarul de telefon al unui jucator care nu este pe acelasi continent cu tine. Dupa mai multe ore de munca
Afacere. Atacantul chilian a dezvaluit pentru CANCAN ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l aduce sa joace in Romania Este foarte greu sa gasesti numarul de telefon al unui jucator care nu este pe acelasi continent cu tine. Dupa mai multe ore de munca, am reusit sa aflam cum putem da de fotbalistul pe care Steaua il doreste in linia intai. Sebastian nu vorbeste engleza si ne-a rugat sa revenim in 20 de minute pentru a chema un prieten, Mauro Pablo, care sa ne traduca intentiile atacantului celor de la Universidad de Chile. - Salut Sebastian, te deranjam din Romania? - Da, buna ziua! Cu ce va pot ajuta? - Este adevarat ca te pregatesti sa iei avionul spre Bucuresti? - Cine stie? Totul depinde de partea financiara. Nu am semnat inca nimic cu nimeni. - Adica esti gata sa joci la Steaua? - Bineinteles. Este o echipa care joaca in Liga Campionilor, normal ca as vrea sa joc acolo. - Exista zvonuri ca te-ar dori Real Madrid B. Ai da Realul pentru Steaua? - V-am spus. Depinde de partea financiara. Daca e mai bine la Steaua, de ce sa nu vin? - Banii sunt singura conditie? - Nu. Vreau sa joc in prima echipa. - Steaua trebuie sa plateasca vreun ban pentru tine sau esti liber de contract? - Daca ma vor cu adevarat vor trebui sa plateasca ceva, dar asta trebuie sa discute cu cei de la club. Impresarul meu a purtat discutii cu cineva de la Steaua. El cunoaste mai multe detalii. - Ce parere ai despre Romania? - Am auzit ca orasul este excelent (Bucuresti), fetele sunt frumoase, iar clubul pentru care trebuie sa joc este cel mai bun de acolo. - Ce jucatori cunosti de aici? - Am auzit de Hagi dintre jucatorii romani. Din Romania il cunosc pe Cristian Fabianni, dar nu stiu la ce echipa joaca. - Cine ti-a mai vorbit despre tara noastra? - Am vorbit mult cu Jose Sand (atacant argentinian de la Lanus) pentru care Steaua a facut o oferta, dar el a refuzat-o. M-a sfatuit sa cantaresc bine propunerea. - Si cand trebuie facuta afacerea? - Cat mai repede. Eu vreau ca in cel mult doua saptamani sa stiu unde voi juca. - Multumesc, Sebastian. - Si eu va multumesc si imi doresc sa vad la lucru fanii Stelei despre care am auzit ca sunt la fel de fanatici ca in America de Sud. Real Madrid Castilla ii ofera 20.000 de euro pe luna Echipa a doua a "galacticilor" i-a pus pe masa lui Sebastian Pinto un contract in valoare de 240.000 de euro pe an. Jucatorului i-au facut cu ochiul banii, dar nu poate sa treaca peste faptul ca va juca abia in Divizia a treia din Spania. Atacantul chilian are nu mai putin de opt impresari care discuta situatia lui, unul dintre acestia fiind chiar tatal sau, Carlos Pinto . Suma pe care Steaua trebuie sa o plateasca pentru el este de circa 500.000 de dolari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.