Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost poreclit "Tom Cruise" de catre Dominique de Villepin, fostul premier francez, din cauza inaltimii sale si a gustului pentru bogatie si stralucire ostentativa, potrivit unei carti care va fi lansata saptam
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost poreclit "Tom Cruise" de catre Dominique de Villepin, fostul premier francez, din cauza inaltimii sale si a gustului pentru bogatie si stralucire ostentativa, potrivit unei carti care va fi lansata saptamana viitoare, informeaza telegraph.co.uk. "Ah, iata-l pe Tom Cruise!", a spus De Villepin dupa ce Sarkozy a aparut la un pranz la hotel Matignon (resedinta prim-ministrului, n.r.) purtand ochelari de aviator - o marca a starurilor de la Hollywood, la doua zile dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din aprilie 2007. "Tom Cruise in varianta saraca, Dominique", a replicat Sarkozy. Sarkozy a starnit o violenta dezbatere in Franta in ultimele saptamani, din cauza relatiei foarte mediatizate cu Carla Bruni, fost top model devenita cantareata. Cei doi si-au petrecut impreuna sarbatorile de Craciun in Egipt. Sarkozy a fost citat de saptamanalul de satira Le Canard Enchaine ca spunand: "Nu dau doi bani pe comentariile oamenilor". "Timp de 12 ani au fost invatati cu bunicul si bunica (Jacques Chirac si sotia sa, n.red.) la Elysee", a spus acesta. "Eu am un stil nou. Toata lumea trebuie sa se adapteze. Acum, francezii au un adevarat barbat la Elysee, care are c... si le foloseste". (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.