Adrian Mutu a inceput anul cum nu se poate mai bine. Presa italiana ii atribuie inca „un gol“ in palmares, si nu vorbim aici de fotbal, ci despre numarul mare de femei care au trecut prin bratele Don Juanului pitestean. Este vorba despre
Adrian Mutu a inceput anul cum nu se poate mai bine. Presa italiana ii atribuie inca „un gol“ in palmares, si nu vorbim aici de fotbal, ci despre numarul mare de femei care au trecut prin bratele Don Juanului pitestean. Este vorba despre actrita italianca Martina Stella, cu care Mutu a fost surprins in ipostaze tandre in discoteca Yab din Florenta, imediat dupa meciul din cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. Mai mult, zvonurile potrivit carora cei doi ar avea o relatie sunt mai vechi si se spune chiar ca Martina este foarte indragostita de atacantul roman, acesta impartasindu-i sentimentele intocmai. Foarte bine, am spune la prima vedere. Doi oameni care se iubesc. Ce poate fi rau in asta? Dar daca stam sa ne gandim ca Mutu este casatorit cu frumoasa dominicana Consuelo Matos, cu care are o fetita si care-i va mai darui un copil anul acesta, lucrurile nu stau tocmai bine. Si daca stam sa plecam urechea la zvonurile conform carora socrul sau, Leo Matos, este unul dintre cei mai influenti oameni din tara sa, cunoscut pentru simtul sau ascutit al onoarei familiei, situatia nu este deloc placuta. Mai mult, se spune ca, in urma cu 20 de ani, ta tal lui Consuelo a cedat nervos si si-a omorat sotia in plina strada atunci cand a aflat ca l-a inselat. Daca se confirma cele scrise in presa italiana si Mutu intr-adevar a calcat stramb, nu-l vedem cu ochi prea buni si mai mult ca sigur ca va simti pe pielea sa furia unui om care si-a vazut fiica dezonorata.

Casanova de Romånia


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.