Colectia Albastru-Transpersonal de la Elena Francisc Publishing ne propune doua titluri de literatura motivationala.   Fluturele negru Istoria extraordinara a unei treziri spirituale Ruichard Moss, doctor in medicina, a trecut printr-o intamp
Colectia Albastru-Transpersonal de la Elena Francisc Publishing ne propune doua titluri de literatura motivationala.   Fluturele negru Istoria extraordinara a unei treziri spirituale Ruichard Moss, doctor in medicina, a trecut printr-o intamplare care i-a schimbat viata. Intr-o buna zi, un fluture negru i s-a asezat pe frunte. Din clipa aceea, intreaga realitate s-a intors pe dos, iar el a fost aruncat la un nou nivel al constiintei, la care explicatiile obisnuite ale vietii nu mai erau valabile. Volumul e o invitatie la creativitate fundamentala, la schimbare esentiala, nu doar a ideilor, ci si a temeiului insusi al vietii noastre. Ea ne cheama la vitalitate radicala, la limita maxima a constiintei si la o viziune impresionanta a potentialului conduitei umane.   Setea de intregire Setea de intregire este, de fapt, cautarea lui Dumnezeu. Este sentimentul inexprimabil ca apartinem altui loc, altui spatiu, altei lumi. Ca ne lipseste ceva. Acest sentiment ne urmareste pe parcursul intregii vieti, de la nastere pana la moarte. Cautam sa umplem acest gol cu lucruri din afara noastra. Uneori cu droguri sau alcool - atunci intervin dependentele. Sau, dimpotriva, sentimentul acestei lipse inefabile ne conduce catre calea spirituala. Revelatia acestei carti este ca aceeasi forta - setea de intregire - ne poate impinge catre prabusire sau, dimpotriva, catre gasirea caii spirituale. Pierzania si salvarea au aceeasi radacina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.