ROCK - Metal extrem la Cluj si Bucuresti
Una dintre cele mai brutale formatii black metal din lume sustine maine si poimaine doua concerte in Romania. In The Vanitas Balkans Tour 2008, cei de la Marduk au programate doua concerte in ta
ROCK - Metal extrem la Cluj si Bucuresti
Una dintre cele mai brutale formatii black metal din lume sustine maine si poimaine doua concerte in Romania. In The Vanitas Balkans Tour 2008, cei de la Marduk au programate doua concerte in tara noastra: la 7 ianuarie, in club Roland Garros, si marti, 8 ianuarie, in Studio Martin, evenimente marca Hatework. Dupa cum se stie, in septembrie trecut, Marduk trebuia sa cante in Bucuresti, dar atat concertul din Romania, cat si celelalte din sud-estul Europei au fost anulate. Atunci suedezii au promis ca vor ajunge pana la urma la noi, si iata ca s-au tinut de cuvant. Ambele concerte vor incepe de la ora 21:00 si ultimele bilete sunt disponibile la intrare, la pretul de 50 lei, in Capitala, spectacolul de la Cluj fiind sold-out! Trebuie stiut ca in deschidere la Marduk vor evolua trei formatii, si anume In Battle (death-black metal, Suedia, http://www.inbattle.se), Zonaria (death metal, Suedia, nominalizata la Swedish Metal Awards 2008, http://www.zonaria.com) si Artisian (black- death metal, Marea Britanie, http://www.myspace.com/artisianmetal). Obisnuita a marilor festivaluri de gen, Wacken, Waldrock etc., trupa Marduk are zece albume la activ, cel mai recent fiind "ROM 5:12" (2007).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.