Internationalul olandez Rafael van der Vaart, legitimate la SV Hamburg, a anuntat sambata ca nu isi va prelungi contractul, pentru ca vrea sa evolueze la Juventus Torino, informeaza AFP. DORINTA. Rafael van der Vaart, capitanul lui Hamburg a explic
Internationalul olandez Rafael van der Vaart, legitimate la SV Hamburg, a anuntat sambata ca nu isi va prelungi contractul, pentru ca vrea sa evolueze la Juventus Torino, informeaza AFP. DORINTA. Rafael van der Vaart, capitanul lui Hamburg a explicat: "Nu imi voi mai prelungi contractul. Nu mi-a fost propus nimic oficial. Stiu despre interesul lui Juventus si nu as refuza". Clubul german a dorit prelungirea contractului jucatorului in varsta de 24 de ani cu inca patru sezoane, pana in 2012, si cu un salariu anual de 4 milioane de euro. Olandezul a precizat ca isi doreste foarte mult sa evolueze la o formatie europeana puternica si nu ar vrea sa ramana la Hamburg inca patru ani. Potrivit presei germane, Juventus Torino este dispus sa plateasca 17 milioane de euro si sa-i ofere un contract pentru cinci ani. Contractul sau cu Hamburg expira in 2010, dar exista o clauza care prevede ca poate pleca pana in vara lui 2009. Mijlocasul olandez a mai fost ofertat si de Valencia, dar oficialii clubului german au refuzat o oferta de transfer in valoare de 22 de milioane de euro. El a marcat 26 de goluri in cele 59 de partide pe care le-a jucat in prima liga germana.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.