Portarul canadian de la Rosenborg a parafat un contract pe patru ani cu liderul din Liga I, a anuntat ieri presedintele executiv al ardelenilor, Iuliu Muresan. "E un portar foarte bun, cu experienta. A aparat in Champions League cu Chelsea si Vale
Portarul canadian de la Rosenborg a parafat un contract pe patru ani cu liderul din Liga I, a anuntat ieri presedintele executiv al ardelenilor, Iuliu Muresan. "E un portar foarte bun, cu experienta. A aparat in Champions League cu Chelsea si Valencia. E inalt, exact ce ne trebuia noua. Va fi prezentat luni sau marti in cadrul unei conferinte de presa, alaturi de Ruiz si Dubarbier", a spus Muresan pentru "News In".
Impresarul canadianului, Daniel Stanciu, declarese joi ca Rosenborg Trondheim si CFR Cluj s-au inteles in privinta transferului, insa se asteapta numai raspunsul jucatorului. Nascut pe 17 octombrie 1978, Lars Hirschfeld este canadian si a fost legitimat in cariera sa la Edmonton Drillers, Energie Cottbus, Calgary Storm, Vancouver, Tottenham Hottspurs, Luton Town, Gillingham, Dundee United, Leicester City si Tromso, iar din 2006 evolueaza la Rosenborg, unde a venit liber de contract.
La nationala Canadei, goal-keeper-ul de 1,90 metri si 86 kg a disputat 21 de partide, debutand in urma cu sapte ani. Pe langa Hirschfeld, CFR ar putea legitima si patru jucatori din Coasta de Fildes, insa Muresan a evitat sa le pronunte numele.
In aceasta iarna, CFR a adus patru straini: suedezul Mikael Dorsin (Rosenborg), argentinienii Diego Ruiz (Huachipato) si Sebastian Dubarbier (Gimnasia La Plata), plus canadianul Lars Hirschfeld (Rosenborg). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.