Dupa mai bine de un an de asteptare, Elena a primit in sfårsit acordul din partea autoritatilor competente pentru a-si putea lua fetele in America. Birocratia din Romånia au pus-o pe cåntareata sa alerge intre Statele Unite, acolo
Dupa mai bine de un an de asteptare, Elena a primit in sfårsit acordul din partea autoritatilor competente pentru a-si putea lua fetele in America. Birocratia din Romånia au pus-o pe cåntareata sa alerge intre Statele Unite, acolo unde s-a stabilit definitiv cu sotul sau, si Romånia, unde fetele sale locuiesc cu bunica lor.

La putin timp dupa ce si-a gasit fericirea in bratele afaceristului american Glenn Muttard, cel care a facut-o pe cantareata sa-si schimbe parerea despre barbati, pana nu de mult „mitocani“, Elena Carstea a facut demersurile necesare pentru a-si duce acolo si cele doua copile, Sanda (11 ani) si Adriana (7 ani). Planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ si lucrurile nu au mers atat de bine cum se astepta cantareata. A fost nevoie de mai bine de un an pana cand ambasada americana sa-si dea acordul pentru viza celor doua fete. Acum, artista pune la punct ultimele detalii si nu va mai face decat un drum la ambasada, unde va primi unda verde. „A fost ingrozitor de greu. Nu m-am asteptat la asa ceva. Ma bucur ca am rezolvat, in sfarsit, si ca pot sa-mi iau fetele cu mine. A fost cel mai fr umos cadou de Craciun pe care-l puteam primi vreodata, atat eu, cat si copiii. Momentan facem ultimele pregatiri, poze pentru pasaport si in scurt timp vom primi si viza promisa. Imediat dupa aceea, plecam in America.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.