UTIL Pana una alta, atunci cand vine vorba despre moda la copii, nu uitati totusi ca mult mai importanta este igiena acestora. Croiala hainelor nu trebuie sa ii stanjeneasca pe cei mici ori sa le ingradeasca miscarile. Pentru ca pielea micutilor
UTIL Pana una alta, atunci cand vine vorba despre moda la copii, nu uitati totusi ca mult mai importanta este igiena acestora. Croiala hainelor nu trebuie sa ii stanjeneasca pe cei mici ori sa le ingradeasca miscarile. Pentru ca pielea micutilor este foarte delicata, tesaturile care vin direct in contact cu pielea lor trebuie sa fie moi, usoare, din fibre naturale. Pentru iarna e recomandata imbracamintea pe corp, dar care sa asigure o incalzire uniforma a trupului copilului. Nu e deloc indicata folosirea imbracamintei in straturi, mai pe romaneste "infofolirea copilului", deoarece se produce o supraincalzire, se mareste transpiratia, se umezeste lenjeria si copilul raceste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.