Colectia Scribum ad Notarium a Editurii Pro se imbogateste cu doua noi titluri.   Printesa joncilor Thriller, fresca a Orientului Indepartat, poveste de dragoste, in acelasi timp roman de aventuri, "Printesa joncilor" ne poarta in epoca in ca
Colectia Scribum ad Notarium a Editurii Pro se imbogateste cu doua noi titluri.   Printesa joncilor Thriller, fresca a Orientului Indepartat, poveste de dragoste, in acelasi timp roman de aventuri, "Printesa joncilor" ne poarta in epoca in care a domnit teribilul fondator al dinastiei Ming, avand-o in centru pe frumoasa si prea tanara Shennong, fiica lui Chen Liang. Este si romanul initierii lui Shennong in arta dragostei, dar si in mestesugul negotului, ea devenind adevarata conducatoare a "Preamilostivei Case". Punand alaturi adevarul istoric si arta si imaginatia povestitorului, Vincent Landel reinventeaza China milenara, unde pasiunile nestavilite fac casa buna cu setea de putere, cruzimea fizica, dar si intelepciunea straveche. Iar doritorii de aventura vor fi multumiti dupa ce vor citi acest roman, ca si, nu mai putin, cei interesati de istorie si civilizatie.   Noptile salbatice El este bisexual, are 30 de ani si descopera ca este seropozitiv. Traieste alaturi de Laura, de 17 ani, o poveste de dragoste violenta si sensibila. Dar aripile par a i se frange atunci cand medicii ii dau verdictul - are SIDA. In ciuda teribilei maladii, reuseste sa participe la numeroase proiecte profesionale, sa-si imparta dragostea pentru Laura, pentru tanarul Samy si sa experimenteze cele mai extreme forme de sex.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.