Dupa Revelion au inceput sa curga stirile despre Dinamo. „Razvan Lucescu s-a inteles cu clubul din Stefan cel Mare ... din vara“. „Oficialii dinamovisti au confirmat ca Bogdan Lobont pleaca ... din vara“. Suporterii „ca
Dupa Revelion au inceput sa curga stirile despre Dinamo. „Razvan Lucescu s-a inteles cu clubul din Stefan cel Mare ... din vara“. „Oficialii dinamovisti au confirmat ca Bogdan Lobont pleaca ... din vara“. Suporterii „cainilor“ au ajuns sa se intrebe daca nu cumva sefii din „Groapa“ au uitat ca pana in vara mai este aproape jumatate de campionat. Vor sa auda si ei o stire despre ceva care se intampla la club in aceste zile. Au ascultat pana la sfarsit pana si stirea ca lui Niculescu si celorlalti li s-a interzis sa iasa din case in ziua in care a nins abundent. Nu cumva ca textul sa se termine cu deja traditionalul „din vara“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.