Trecut. Inainte de a se indragosti de Adela Popescu, Marius Kalmar i-a facut ochi dulci stiristei de la Antena 1 Cel mai bun prieten al fotbalistului Cristi Chivu, Marius Kalmar, are mult mai multe in comun cu amicul lui decat s-ar parea la prima ve
Trecut. Inainte de a se indragosti de Adela Popescu, Marius Kalmar i-a facut ochi dulci stiristei de la Antena 1 Cel mai bun prieten al fotbalistului Cristi Chivu, Marius Kalmar, are mult mai multe in comun cu amicul lui decat s-ar parea la prima vedere. Pe langa faptul ca se cunosc de multi ani si impartasesc pasiunea pentru fotbal, cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda si in amor. Dupa ce fundasul lui Inter Milano a inceput relatia cu prezentatoarea stirilor sportive Adelina Elisei, Marius Kalmar a inceput sa se simta atras de una dintre colegele acesteia de televiziune. Potrivit unor surse din interiorul postului Antena 1, prietenul lui Chivu a curtat-o o perioada pe blonda Crina Abrudan, dar aceasta nu i-a raspuns pe masura asteptarilor. Se pare ca prezentatoarea tocmai rupsese relatia cu liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu, si nu era dornica sa se implice intr-o noua poveste. Marius nu a apucat sa resimta efectele negative ale refuzului, pentru ca, la putina vreme, a cunoscut-o pe Adela Popescu de care s-a indragostit foarte tare. Potrivit declaratiei Oanei Roman, acesta o simpatiza de multa vreme pe actrita de telenovele, insa nu avusese prilejul sa o cunoasca. Prietena cu amandoi, Oana s-a oferit sa le faca cunostinta si a intermediat o intalnire care s-a dovedit mai mult decat inspirata. Adela si Marius au ramas impreuna, surse din anturajul acestora sustinand ca relatia lor este foarte serioasa si ca exista premise solide chiar pentru o posibila casatorie. Idila actritei cu prietenul lui Cristi Chivu a fost dezvaluita publicului, in exclusivitate, de cotidianul Cancan cu cateva zile inainte de Craciun, informatia fiind probata cu imagini surprinse de paparazzi care ii infatisau pe amorezi la un restaurant din Herastrau si parcandu-si masinile in fata locuintei lui Marius.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.