Secretarul de Stat american Condoleezza Rice s-a intilnit oficial cu omologul sau libian, Abdulrahman Shalgam. Este vorba despre prima intilnire de acest fel din ultimii 30 de ani si a avut loc la Washington. Rice a cerut Libiei sa acorde mai multa a
Secretarul de Stat american Condoleezza Rice s-a intilnit oficial cu omologul sau libian, Abdulrahman Shalgam. Este vorba despre prima intilnire de acest fel din ultimii 30 de ani si a avut loc la Washington. Rice a cerut Libiei sa acorde mai multa atentie respectarii drepturilor omului si sa onoreze cererile de despagubiri de la familiile victimelor teroristilor libieni. Relatiile SUA cu Libia s-au imbunatatit din 2003, cind liderul libian Muammar Gaddafi a renuntat oficial la sustinerea terorismului, la programul nuclear militar, precum si la cel de arme chimice si biologice. (C.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.