Nationala masculina de handbal a Romaniei s-a impus lejer, cu 36-23, in primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2009.

Handbalistii romani au cistigat joi, la Oradea, meciul de debut din cadrul grupei a 3-a din prelimi
Nationala masculina de handbal a Romaniei s-a impus lejer, cu 36-23, in primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2009.

Handbalistii romani au cistigat joi, la Oradea, meciul de debut din cadrul grupei a 3-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2009, 36-23 contra Ciprului. In pofida unor greseli usoare ale tricolorilor, care i-au facut pe oaspeti sa revina de doua ori in prima repriza, elevii lui Omer Aihan au intrat cu un avantaj de patru puncte la pauza (16-12). In partea secunda, romanii au evoluat in forta, au pus un avantaj constant de sase-sapte puncte, in final impunindu-se fara probleme. Nationala de handbal a Romaniei si-a onorat statutul de favorita la cistigarea grupei, din care mai face parte Letonia. Urmatorul meci al tricolorilor se va desfasura duminica, tot in compania Ciprului, la Nicosia, de la ora 20.30. In cazul in care se va impune in grupa a 3-a, Romania se va califica la baraj, care se va disputa in sistem tur-retur, pe 7-8 iunie, respectiv 15-16 iunie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.