" Pretioase". Ultramediatizatele gemene, care au facut oarece cariera in Marea Britanie, au o problema cu limba materna, de care le e rusine si refuza cu indarjire sa o vorbeasca Fetele de la Cheeky Girls au reintrat in peisajul monden britanic dupa
" Pretioase". Ultramediatizatele gemene, care au facut oarece cariera in Marea Britanie, au o problema cu limba materna, de care le e rusine si refuza cu indarjire sa o vorbeasca Fetele de la Cheeky Girls au reintrat in peisajul monden britanic dupa ce una dintre ele a inchegat o relatie cu parlamentarul Lembit Opik, iar cealalta cu un tanar rugbist de mare viitor, Danny Cipriani. Chiar daca in cel de-al doilea caz s-a vorbit mai mult de o iubire "unilaterala", adica ea voia, el nu prea, motiv pentru care a si inselat-o rapid, cele doua sunt prezente pe la tot felul de evenimente mondene in Londra. Unde, insa, s-au remarcat drept adversare inraite ale limbii lor materne, pe care refuza sa o foloseasca chiar si in rarele ocazii cand se afla in compania unor compatrioti. Altfel spus: romani, daca nu stiti engleza, nu aveti nicio sansa cu Cheeky-gemenele. In schimb, altfel vede lucrurile Lembit Opik: acesta a invatat o boaba de romana si e foarte mandru sa isi demonstreze cunostintele, atunci cand are ocazia. Ultima oara, acest lucru s-a intamplat in perioada Sarbatorilor din decembrie, cand cei trei au participat la o serata de binefacere, intr-un club londonez si unde, conform unor surse participante, Gabriela si Monica s-au remarcat prin dialogul purtat strict in engleza, inclusiv cu putinii romani prezenti, dar, mai ales, prin bratarile chinezesti si rochiile ieftine pe care le purtau, in contrast cu aerul important afisat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.