Desi presedintele Iuliu Muresan a declarat ca portarul Lars Hirschfeld (foto) a semnat cu gruparea din Gruia si ca va fi prezentat marti, goal-keeperul a negat, aratandu-se chiar iritat de vorbele oficialului clujean. "Acum chiar sunt suparat. Nu am
Desi presedintele Iuliu Muresan a declarat ca portarul Lars Hirschfeld (foto) a semnat cu gruparea din Gruia si ca va fi prezentat marti, goal-keeperul a negat, aratandu-se chiar iritat de vorbele oficialului clujean. "Acum chiar sunt suparat. Nu am semnat nici un contract cu CFR Cluj si nici nu am refuzat oferta lui Rosemborg, doar am amanat discutiile, intrucat a fost participarea din grupele Ligii Campionilor. Astept sa vad ce se-ntampla cu situatia antrenorului", a precizat portarul de origine canadiana. Muresan a admis ieri ca exista sanse minime ca Hirschfeld sa mai ajunga la liderul Ligii1: "Am spus ca a semnat doar pentru ca am crezut ca o va face, dar acum cred ca nu mai vine. Nu stiu cate sanse sunt sa mai ajunga la Cluj. Oricum, noi suntem multumiti cu actualii portari din lot." 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.