In noaptea de joi spre vineri, cintareata americana Britney Spears (foto) a dat paparazzilor inca un prilej pentru a o surprinde intr-un context jenant. Dupa ce s-a certat citeva ore cu fostul sot Kevin Federline pe tema custodiei copiilor, politia d
In noaptea de joi spre vineri, cintareata americana Britney Spears (foto) a dat paparazzilor inca un prilej pentru a o surprinde intr-un context jenant. Dupa ce s-a certat citeva ore cu fostul sot Kevin Federline pe tema custodiei copiilor, politia din Los Angeles a fost chemata "pentru a rezolva disputa pe cai pasnice si legale", in conformitate cu decizia judecatorului care hotarise in octombrie, anul trecut, ca cei doi baieti vor ramine in grija tatalui, informeaza MEDIAFAX.

Dupa ce politia a lamurit-o pe Britney sa-i dea inapoi pe cei doi copii, Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an), vedeta de 26 de ani a fost luata cu targa si dusa cu salvarea la un Cedars-Sinai Medical Center. Politia nu a oferit prea multe explicatii, motivind doar ca vedeta "se afla probabil sub influenta unei substante necunoscute", informeaza reporterul de la Associated Press. Noul incident survine dupa ce "Lolita" muzicii pop mai fusese surprinsa de paparazzi sub influenta alcoolului si fara lenjerie intima, lovind un automobil cu umbrela sau trecind cu masina peste piciorul unui fotograf. Miercuri, editia online a revistei "People" informa ca actualul avocat al lui Spears nu mai doreste sa lucreze pentru clienta sa, invocind aparitia "unei brese de comunicare" intre cintareata si firma de avocatura. (V.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.