Cel mai mare brad de Craciun din Europa, amplasat in Piata Unirii, va mai putea fi admirat doar pana maine seara. Initiatorii proiectului au anuntat ca, la inceputul saptamanii viitoare, aproximativ trei sute de muncitori romani, brazilieni si portu
Cel mai mare brad de Craciun din Europa, amplasat in Piata Unirii, va mai putea fi admirat doar pana maine seara. Initiatorii proiectului au anuntat ca, la inceputul saptamanii viitoare, aproximativ trei sute de muncitori romani, brazilieni si portughezi vor lucra la dezasamblarea structurii de metal de 76 de metri inaltime si cu o greutate de 290 de tone. Megaconstructia a fost ridicata, pe bucati, cu ajutorul unei macarale, iar dezafectarea acesteia va dura aproximativ doua saptamani. Cel mai inalt pom de Craciun a fost inaltat la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut. Un astfel de brad a mai luminat de Sarbatori orasele Rio de Janeiro, Sao Paolo si Varsovia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.