Liderul PD-L Emil Boc a uitat de legea votului uninominal pe care au depus-o parlamentarii sai la Senat, imediat dupa referendum, si se dovedeste a fi acum un sustinator declarat al uninominalului propus de PSD in urma cu cativa ani. Boc si-a schimb
Liderul PD-L Emil Boc a uitat de legea votului uninominal pe care au depus-o parlamentarii sai la Senat, imediat dupa referendum, si se dovedeste a fi acum un sustinator declarat al uninominalului propus de PSD in urma cu cativa ani. Boc si-a schimbat tactica, in functie de sugestiile pe care i le-a transmis presedintele Basescu, la o ultima intalnire pe aceasta tema la Cotroceni. Liderul democrat-liberal spera ca legea votului uninominal sa treaca de Parlament in sesiunea ordinara care incepe din februarie si anunta ca parlamentarii partidului sau vor sustine proiectul PSD si vor colabora cu orice forta politica pentru adoptarea noului sistem electoral. „Sper ca votul uninominal sa fie adoptat chiar in sesiunea parlamentara care incepe in februarie, pentru ca trebuie doar acordul PSD pentru propriul lor proiect, care va fi sustinut de PDL“, a anuntat ieri Boc, intr-o conferinta la Cluj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.