CRISTI LEONTE AMALIA ENACHE Cele doua vedete de la Pro TV vor suferi in perioada urmatoare schimbari mari in plan profesional. Amandoua vor ramane fara partenerul alaturi de care s-au obisnuit sa prezinte de fiecare data. Motivul: plecarea definitiv
CRISTI LEONTE AMALIA ENACHE Cele doua vedete de la Pro TV vor suferi in perioada urmatoare schimbari mari in plan profesional. Amandoua vor ramane fara partenerul alaturi de care s-au obisnuit sa prezinte de fiecare data. Motivul: plecarea definitiva a lui Mihai Codreanu din trustul Media Pro. De aproximativ patru ani de zile, acesta face echipa pe micul ecran cu Amalia Enache. Cei doi au aparut mai intai ca prezentatori ai stirilor din weekend, apoi ai celor de seara, de la ora 23.00. Locul lor la matinalul de la sfarsitul saptamanii a fost ulterior ocupat de Cristi Leonte (foto medalion) si Iulia Vantur, partenera lui Stefan Banica Jr. de la "Dansez pentru tine". Insa despartirea lui Mihai Codreanu de Pro TV si plecarea lui pe post de traducator la Consiliul European inseamna eliberarea unui loc langa Amalia Enache. Cel care isi va asuma aceasta responsabilitate este Cristian Leonte. Daca pentru Codreanu s-a gasit repede un inlocuitor, nu se poate spune acelasi lucru despre colegul Iuliei Vantur de la pupitrul stirilor matinale. Sefii trustului s-au pus pe treaba si-i cauta de zor blondei un partener pe masura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.