Recunostinta. De bucurie, tatal bebeluselor, un cunoscut cantaret oradean, a si compus o melodie pentru a-i multumi sotiei O oradeanca de 33 de ani a adus pe lume, in dupa-amiaza zilei de 3 ianuarie, trei fetite. Dupa ce a incercat de mai multe ori
Recunostinta. De bucurie, tatal bebeluselor, un cunoscut cantaret oradean, a si compus o melodie pentru a-i multumi sotiei O oradeanca de 33 de ani a adus pe lume, in dupa-amiaza zilei de 3 ianuarie, trei fetite. Dupa ce a incercat de mai multe ori sa aiba copii si nu a reusit, Mariana Axinte a fost fertilizata in vitro anul trecut la Debretin si a nascut, prin cezariana, la Maternitatea din Oradea. "Am dorit de la inceput doi copii, numai ca pana la urma am impuscat trei iepuri dintr-o lovitura", zice proaspata mamica. Toate fetitele sunt sanatoase, doua dintre ele cantarind la nastere 1,8 kg, iar cealalta - 1,9 kg. "Mama si fetitele se simt foarte bine si vor sta internate pana cand acestea vor atinge greutatea de 2,5 kg, adica aproximativ doua saptamani", a declarat dr. Horia Olah, care a supravegheat sarcina. Desi marturiseste ca ar fi vrut ca unul dintre cei trei bebelusi sa fie baiat, tatal se declara, deja, mandru de fiicele lui. "Tin sa-i multumesc sotiei mele care mi-a daruit un cadou important in 2008", a spus Viorel Axinte, cunoscut cantaret la nunti si petreceri in Oradea. De fericire, artistul, cunoscut cu porecla "Picky", a si compus un cantec pentru fetele sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.