O romånca si-a pierdut viata in noaptea de Revelion in oraselul italian Rosarno. Initial, autoritatile au crezut ca femeia a fost victima focurilor de arma trase de italieni la trecerea dintre ani. Ulterior insa, ancheta a scos la iveala faptu
O romånca si-a pierdut viata in noaptea de Revelion in oraselul italian Rosarno. Initial, autoritatile au crezut ca femeia a fost victima focurilor de arma trase de italieni la trecerea dintre ani. Ulterior insa, ancheta a scos la iveala faptul ca romånca a fost ucisa de iubitul sau italian.

In noaptea de Revelion, peste o suta de persoane au fost ranite grav si alte patru si-au pierdut viata in Italia, in urma focurilor de arma trase in aer, conform obiceiurilor vechi. Focurilor de arma i-au mai cazut victima un copil de 10 ani, care a fost impuscat in cap, iar acum se afla internat in conditii extrem de grave la spital, si un italian de 30 de ani, care a fost ucis in apartamentul sau de unul dintre gloantele trase in aer de catre vecini.

Printre cei morti, in orasul Rosarno (Calabria de Sud) se afla si o romanca, in varsta de 17 ani. Initial, s-a crezut ca tanara fusese victima focurilor de arma trase in aer de italieni in noaptea Anului Nou, dar ancheta a scos la iveala faptul ca fata a fost ucisa. Anchetatorii italieni, ajutati de politistii romani detasati in Italia, au stabi lit ca tanara Cornelia Doana, romanca gasita moarta in noaptea de Revelion, a fost impuscata de amantul ei italian, Giuseppe Ceravolo, in varsta de 29 de ani. Politistii sustin ca amantul femeii a mers la casa unde aceasta locuia cu parintii si a tras inspre zona apartamentului cinci focuri de arma. A plecat, iar apoi s-a intors insotit de doi italieni. A vorbit cu tanara, dupa care a impuscat-o cu trei focuri de arma in piept.

Din cauza geloziei
Adolescenta Duana Cornelia se mutase in oraselul italian Rosarno in urma cu doi ani, impreuna cu familia, si avea o relatie sentimentala cu un vecin - Giuseppe Ceravolo, in varsta de 29 de ani -, cuplul avand si o fetita de doua luni. In ultima vreme, romanca isi exprimase intentia de a pune capat relatiei cu italianul, pe care il considera un om violent. Ca reactie, Giuseppe Ceravolo - cunoscut cu antecedente penale - amenintase de mai multe ori familia de romani. In seara de Revelion, italianul a venit in fata casei romanilor si a tras mai multe focuri de arma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.