Cheloo de la Parazitii si-a ratat vacanta. Artistul a povestit la radio InfoPro ca trebuia sa ajunga la Londra, impreuna cu sotia sa, dar s-a ales doar cu o excursie pana la... Otopeni. Rapper-ul a petrecut peste 20 de ore pe holurile Aeroportului "H
Cheloo de la Parazitii si-a ratat vacanta. Artistul a povestit la radio InfoPro ca trebuia sa ajunga la Londra, impreuna cu sotia sa, dar s-a ales doar cu o excursie pana la... Otopeni. Rapper-ul a petrecut peste 20 de ore pe holurile Aeroportului "Henri Coanda" asteptand, alaturi de alti pasageri, doua curse care sa ii duca la Londra si Viena. Artistul vrea sa fie despagubit de compania aviatica la care isi facuse rezervarea.   SUPARATI. El a renuntat la decizia de a mai ajunge in Londra luna aceasta si planuieste sa plece abia la vara. De altfel, toata lumea era extrem de suparata din cauza ca reprezentantii celor doua companii low-cost de la care cum­pa­rasera biletele nu le-au dat nici un raspuns timp de aproape o zi. "La sapte si jumatate dimineata au hotarat ca se amana toate zbo­ru­rile. Erau oameni care sta­teau de la ora 5:00. Mos Craciun era in sutien si tanga pe partie si deszapezea, iar ei stateau probabil la caldura si beau cafea. La doua si jumatate au inchis aeroportul si nu deszapezea nimeni nimic, nu zicea nimeni ni­mic, asta e problema. Am pierdut 300 de euro pentru ca am fost pana la aeroport si inapoi", a declarat Cheloo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.