Probleme. "Nationala" masculina de handbal a jucat, la Oradea, intr-o sala incomplet refacuta E ciudat sa joci intr-o arena cu spectatori putini. Partida nationalei masculine a Romaniei contra Ciprului, disputata aseara, in debutul calificarilor la
Probleme. "Nationala" masculina de handbal a jucat, la Oradea, intr-o sala incomplet refacuta E ciudat sa joci intr-o arena cu spectatori putini. Partida nationalei masculine a Romaniei contra Ciprului, disputata aseara, in debutul calificarilor la Europenele din 2009 a fost una cam fara sare si piper. Aproape 900 de spectatori au avut acces in Sala Antonio Alexe din Oradea. Edilii bihoreni n-au fost in stare sa finalizeze lucrarile, astfel incat n-au fost montate la timp tribunele mobile. Pentru a face loc spatiului regulamentar de joc, tribunele de langa parchet au fost demolate. Saptamana trecuta, reprezentantii Administratiei Imobiliare Oradea au promis ca totul va fi gata la inceputul acestei luni, insa n-a fost asa. Lucrarile ar fi trebuit sa fie executate de Global Sport Kft, reprezentanta a unei firme producatoare de materiale sportive din Italia. Mai mult, din cauza ninsorii abundente din Bucuresti, ieri, aeroportul Henri Coanda din Otopeni a fost inchis. Jucatorii pregatiti de Aihan Omer ar trebui sa plece spre Cipru, azi, din Timisoara. Doar daca avionul va decola din Capitala. Oaspetii au ales alta ruta, prin Budapesta, ei urmand sa ajunga in insula greaca azi. Partida Cipru - Romania ar trebui sa se joace duminica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.