Filmele "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, "California Dreamin' (Nesfarsit)" de Cristian Nemescu si "Reconstituirea" de Lucian Pintilie vor fi proiectate la Palm Springs International Film Festival, care a debutat ieri si se termina
Filmele "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, "California Dreamin' (Nesfarsit)" de Cristian Nemescu si "Reconstituirea" de Lucian Pintilie vor fi proiectate la Palm Springs International Film Festival, care a debutat ieri si se termina pe 14 ianuarie. "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" este proiectat pe 4 si 7 ianuarie, in sectiunea Awards Buzz - Best Foreign Language Film. De asemenea, astazi si maine, la Palm Springs International Film Festival va fi proiectat si lungmetrajul lui Cristian Nemescu "California Dreamin' (Nesfarsit)", in cadrul programului World Cinema Now. In 4 si 11 ianuarie va fi prezentat, in sectiunea Archival Treasures, filmul "Reconstituirea", realizat in 1968 de Lucian Pintilie. Potrivit Hoolywoodreporter, in cadrul celei de-a XIX-a editii a Palm Springs International Film Festival vor fi proiectate 55 dintre cele 61 de filme din afara SUA inscrise in cursa pentru Oscar. Evenimentul este recunoscut ca un loc important pentru prezentarea filmelor inscrise la Oscar, care, prin participarea la festival, isi cresc sansele de a fi nominalizate la Oscar. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.