O fetita de patru ani din Marea Britanie a fost gasita de parintii ei spanzurata cu un elastic de par, dupa ce a incercat sa copieze o figura din desenele ei preferate de animatie, relateaza Daily Mail.

Phil Brown si Lorraine Ford, in vars
O fetita de patru ani din Marea Britanie a fost gasita de parintii ei spanzurata cu un elastic de par, dupa ce a incercat sa copieze o figura din desenele ei preferate de animatie, relateaza Daily Mail.

Phil Brown si Lorraine Ford, in varsta de 26 de ani, au gasit-o pe Paige spanzurata in dormitor si au incercat sa o salveze, insa nu au mai putut face nimic. Fetita tocmai urmarise o scena din desene animate in care un personaj inota cu ceva asemanator cu o franghie in jurul gatului.

Fetita se afla in casa, impreuna cu bunica, iar serialul pe care il urmarea era fie "Dora Exploratoarea", fie "Go Diego Go". "Nu poate fi sigur care dintre aceste desene continea scena pentru ca le-a vizionat pe amandoua, impreuna cu Paige. Chiar i-a spus atunci ca nu trebuie sa faca niciodata acest lucru, insa nimeni nu ar fi putut sa prevada ce s-a intamplat. Suntem absolut devastati", a spus tatal fetei.

Paige se juca singura in camera, iar elasticul s-a prins de hamacul in care fata isi tinea jucariile. Parintii au urcat in camera acesteia, fiind ingrijorati ca nu a raspuns cand a fost chemata la masa de Anul Nou si au gasit-o atarnata cu elasticul in jurul gatului.

Cei doi au chemat ambulanta si au incercat sa o resusciteze pe Paige, insa fata a fost declarata moarta dupa ce a ajuns la spital.

"Go Diego Go" este povestea unui baiat care sare, danseaza si canta in limbile engleza si spaniola in timpul aventurilor, iar "Dora Exploratoarea" arata o fetita si animalul sau intr-o serie de povesti.

"Paige era cea mai frumoasa si iubitoare fata pe care ti-ai fi putut-o dori. Era plina de bucurie, aprindea fiecare camera in care intra, putin strengarita, dar cel mai inteligent copil pe care l-am cunoscut. Nu stim ce ne vom face fara ea", a spus tatal fetitei.

Data inmormantarii nu a fost stabilita inca, insa familia lui Paige doreste ca toti participantii sa se imbrace in roz, culoarea ei preferata.

"Cele mai sincere condoleante fata de familia lui Paige. Toate programele Nick Jr. sunt create cu mare atentie si grija, mai ales pentru prescolari", a declarat un purtator de cuvant al canalului Nick Jr, care transmite ambele seriale de desene animate.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.