Vacanta prilejuita de Sarbatorile de iarna a reprezentat o lovitura pentru viitorul lot al Stelei. Ocupati cu sampania, sarmalele si caltabosii, dar si cu dansatul, Becali si Adrian Ilie au reusit sa piarda printre degete mai multi fotbalisti pentru
Vacanta prilejuita de Sarbatorile de iarna a reprezentat o lovitura pentru viitorul lot al Stelei. Ocupati cu sampania, sarmalele si caltabosii, dar si cu dansatul, Becali si Adrian Ilie au reusit sa piarda printre degete mai multi fotbalisti pentru care negociasera pe parcursul lunii decembrie.

Suporterii Stelei asista cu stupoare cum se alege praful de mult trambitata campanie de transferuri a Stelei. Dupa ce Adrian Ilie a contactat mai multi jucatori din vestul Europei si din America de Sud, Gigi Becali a avut grija sa iasa in public si sa anunte numele potentialilor elevi ai lui Marius Lacatus. Acest lucru s-a intamplat inainte de Craciun, dupa care toata conducerea Stelei a intrat in vacanta, suspendand probabil pentru doua saptamani toate tratativele. Normal, pe fir au intrat alte formatii, iar Sebastiano Pinto din Chile a ajuns la Real Madrid 2, brazilianul William Xavier Barbosa a preferat a doua divizie franceza, iar argentinianului Armenteros i-a crescut brusc pretul dupa ce Becali s-a laudat ca l-a acontat deja. In acest moment, campania de transferari trebuie luata de la zero, amatorismul fiind la el acasa in Ghencea, unde cei trei conduc atori, Becali, Ilie si Argaseala, nu reusesc sa se coordoneze deloc in miscari, chiar daca patronul s-a dovedit a fi un foarte bun dansator in noaptea de Revelion.

Fanii, ironici cu oficialii clubului din Ghencea
„Adrian Ilie e cel mai incapabil manager pe care l-a avut Steaua de dupa 1989. Ne uitam cu totii la ce transferuri se fac la Cluj si noi luam tot felul de anonimi, mari sperante gen Surdu (...) de prin Liga a doua din Japonia, de la echipe de mijlocul clasamentului in campionate mai slabe decat Liga 1”, a notat unul dintre fani, pda, pe site-ul neoficial al suporterilor din Ghencea. Un altul, sile_jardel, a adaugat: „Multumim conducere draga ca v-ati implicat asa mult.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.