Astfel, tariful pentru trimiteri interne de corespondenta de pana la 20 de grame a crescut de la 0,80 lei la 1 leu, iar cel pentru trimiteri interne de corespondenta cu greutatea intre 21 si 50 de grame a fost majorat de la 1,1 lei la 1,6 lei. Pentru
Astfel, tariful pentru trimiteri interne de corespondenta de pana la 20 de grame a crescut de la 0,80 lei la 1 leu, iar cel pentru trimiteri interne de corespondenta cu greutatea intre 21 si 50 de grame a fost majorat de la 1,1 lei la 1,6 lei. Pentru trimiterile interne de corespondenta cu greutatea cuprinsa intre 1000 si 2000 de grame va fi perceput un tarif de 7 lei. Recomndatele interne vor fi tarifate cu 1,4 lei iar cele externe cu 6 lei. Pentru coletele interne, tariful de inregistrare si cel pentru un kilogram sau fractiune de kilogram a crescut la 1,2 lei. Coletaria anuntata va avea tariful de inregistrare de 1,5 lei, iar cel pentru primul kilogram de 2 lei, pentru urmatorul kilogram sau fractiune de kilogram urmand sa fie perceput un tarif de 1,5 lei. Distribuirea programata de pana la cinci kilograme a crescut la 2 lei, iar cel pentru distribuirea programata de peste cinci kilograme este acum 3 lei. Tarife similare vor fi percepute si pentru fractaj (distribuire la/de la domiciliu). Majorari au avut loc si in cazul serviciului de publicitate prin posta Infadres, preturile pentru acest serviciu fiind identice cu cele ale trimiterilor interne de corespondenta. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.