Scopul principal al PDL Covasna in acest an este obtinerea a cat mai multor locuri in consiliile locale si in Consiliul Judetean, respectiv a mai multor functii de primar, dar si castigarea alegerilor generale in judet si eliminarea UDMR din Parlamen
Scopul principal al PDL Covasna in acest an este obtinerea a cat mai multor locuri in consiliile locale si in Consiliul Judetean, respectiv a mai multor functii de primar, dar si castigarea alegerilor generale in judet si eliminarea UDMR din Parlament, sustine liderul PDL Covasna, Gheorghe Baciu.
In ceea ce priveste alegerile generale, filiala are ca scop mobilizarea electoratului roman, astfel incat in urma unei masive prezente la vot sa se ajunga la situatia in care UDMR sa nu mai intre in Parlament.
Potrivit lui Gheorghe Baciu, electoratul romanesc din Covasna a inteles, dupa alegerile pentru PE, ca, in cazul in care nu se va inregistra o prezenta masiva la vot, sprijina indirect UDMR si pierde sansa de a avea un reprezentant in Parlamentul Romaniei.
In ceea ce priveste alegerile locale, PDL Covasna va avea candidati pentru functiile de consilieri si primari in aproape toate localitatile din judet, mai putin in acelea in care sansele sunt minime din cauza procentului mare de etnici maghiari.
De asemenea, Gheorghe Baciu sustine ca este deosebit de important ca un viceprimar al municipiului Sfantu Gheorghe si un vicepresedinte al CJ Covasna sa fie, in urma unor negocieri, romani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.