" Trinitas TV, postul de televiziune al Patriarhiei Romane, poate ajunge in casele dumneavoastra." Asa se deschide o recenta postare de pe site-ul oficial al Patriarhiei Romane, in care se face un apel la credinciosi sa presteze un "lobby" cat mai e
" Trinitas TV, postul de televiziune al Patriarhiei Romane, poate ajunge in casele dumneavoastra." Asa se deschide o recenta postare de pe site-ul oficial al Patriarhiei Romane, in care se face un apel la credinciosi sa presteze un "lobby" cat mai eficient pe langa operatorii de cablu pentru includerea in pachetul de programe a postului amintit. "Prin transmisiunile directe zilnice de la slujbele religioase, prin reportajele si documentarele sale, prin emisiunile de informare si dezbatere, Trinitas TV este o prezenta necesara in audiovizualul romanesc", se mai afirma pe site-ul Patriarhiei. "Solicitati operatorului dumneavoastra de cablu tv preluarea postului de televiziune Trinitas in pachetul de baza! Solicitarea se poate face verbal, in momentul in care platiti abonamentul lunar la tv-cablu. In felul acesta, programul nostru va ajunge mai grabnic in casele dumneavoastra", mai indica Patriarhia credinciosilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.