Serviciile de Ambulanta din toata tara au rezolvat peste 5.100 de apeluri, pe care le-au receptionat in ultimele doua zile. Astfel, la nivel national au fost identificati 2.022 de bolnavi dializati care necesita transport la uni­tatile san
Serviciile de Ambulanta din toata tara au rezolvat peste 5.100 de apeluri, pe care le-au receptionat in ultimele doua zile. Astfel, la nivel national au fost identificati 2.022 de bolnavi dializati care necesita transport la uni­tatile sanitare si peste 13.100 de bolnavi cronic cu afec­tiuni care necesita monitorizare permanenta. Specialistii Ministerului Sanatatii Publice sfatuiesc populatia sa urmeze recomandarile medicilor in perioada in care se inregistreaza temperaturi extrem de scazute. Acestea se refera la evitarea deplasarii in spatii deschise si a expune­rii la frig, iar daca acest lucru este necesar, se recomanda folosirea mijloacelor de protectie adecvate. Pentru implicarea si profesionalismul de care da dovada, Jurnalul National il declara pe Raed Arafat, coordonatorul Comitetului de Urgenta al MSP, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.