Mondene. Razboiul politic dintre Cotroceni si liberali a continuat pana in ultima clipa a lui 2007, chiar si atunci cand a imbracat forme picante, cum s-a intamplat la Predeal, in ultimele zile ale lui decembrie Concret, presedintele Camerei, Bogdan
Mondene. Razboiul politic dintre Cotroceni si liberali a continuat pana in ultima clipa a lui 2007, chiar si atunci cand a imbracat forme picante, cum s-a intamplat la Predeal, in ultimele zile ale lui decembrie Concret, presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a decis sa isi petreaca Anul Nou la Predeal, intr-una dintre vilele de protocol ale RAPPS. El a facut deplasarea de la Bucuresti insotit de sotia sa, Cristina, si cei doi copii, Sasa si Theea, plus soferul care i-a transportat acolo, dar fara a apela la serviciile vreunuia dintre ofiterii SPP care ii asigura protectia. La scurta vreme dupa ce a ajuns la vila in cauza, Olteanu a aflat, cu stupefactie, ca trebuie sa elibereze urgent o camera, exact cea in care isi cazase soferul. Motivul era acela ca presedintele Basescu sosise si el in vila proprie de protocol, aflata la o azvarlitura de bat, numai ca alaiul SPP-istilor sai era atat de consistent, incat acestia nu aveau loc in vila respectiva. Asa ca Olteanu s-a vazut nevoit sa isi trimita soferul la Bucuresti, pentru ca SPP-istii lui Basescu sa se poate "extinde" si in vila ocupata de el. Basescu a petrecut ziua de 1 ianuarie alaturi de sotie, in aceeasi vila in care anul trecut a venit, de Anul Nou, impreuna cu Elena Udrea pentru a discuta anumite strategii politice importante, lucru care a deranjat-o atat de mult pe Maria Basescu, incat dimineata, se spune, aceasta a putut fi zarita de cei din Predeal in fata vilei, cu lacrimi pe obraz.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.