Membrele trupei Spice Girls au primit o oferta de 10 milioane de lire sterline (13,3 milioane de euro) pentru a-si extinde turneul mondial in Australia, informeaza The Sun. Sporty, Posh, Ginger, Scary si Baby s-ar putea imbogati fiecare cu cate 2 mil
Membrele trupei Spice Girls au primit o oferta de 10 milioane de lire sterline (13,3 milioane de euro) pentru a-si extinde turneul mondial in Australia, informeaza The Sun. Sporty, Posh, Ginger, Scary si Baby s-ar putea imbogati fiecare cu cate 2 milioane de lire sterline daca accepta sa-si extinda turneul. Cel mai recent album al trupei, "Greatest Hits", s-a situat pe primul loc in topurile australiene si cantaretelor li s-a facut o oferta pentru 12 concerte in Sydney, Perth si Brisbane, pentru luna martie. Turneul mondial al trupei Spice Girls a debutat la 2 decembrie, la Vancouver. Grupul pop reunit anul trecut a sustinut deja concerte in Canada, SUA, Spania si Germania. In prezent, membrele trupei Spice Girls sustin concerte in Marea Britanie, dupa care, la 26 februarie, se intorc in Canada, la Toronto.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.