Unii spun ca arata perfect, altii isi dau coate si susotesc pe la colturi ca Monica Columbeanu a ajuns numai piele si os. Se pare ca tånara a plecat urechea la bårfe si este dornica sa mai puna cåteva kilograme pe ea. Tocmai de ace
Unii spun ca arata perfect, altii isi dau coate si susotesc pe la colturi ca Monica Columbeanu a ajuns numai piele si os. Se pare ca tånara a plecat urechea la bårfe si este dornica sa mai puna cåteva kilograme pe ea. Tocmai de aceea, sotia lui Irinel Columbeanu a apelat la sfatul unui medic nutritionist, care o va supraveghea pe tot parcursul regimului de ingrasare.

Daca va dori sa-si rotunjeasca formele, Monica va trebui sa adopte un regim consistent. Vedeta nu vrea sa dezvaluie care este secretul retetei minune de ingrasat, dar spune ca este una foarte sanatoasa, avizata de medic. Mai mult, tanara este si foarte sensibila in privinta mancarii si declara ca se simte foarte rau atunci cand alimentele nu sunt proaspete. „Sunt destul de pretentioasa la mancare“, spune Monica.

De vina pentru silueta filiforma a Monicai pare sa fie programul incarcat pe care vedeta l-a avut in ultima vreme. „Toata lumea mi-a zis ca sunt prea slaba, asa ca vreau sa ma ingras. Nu am tinut niciodata un regim de slabit propriu-zis, mananc destul de sanatos si muncesc mult. De la un timp insa, am foarte multe proiecte in desfas urare, sunt mai tot timpul pe drumuri, iar acest lucru ma oboseste foarte tare. Poate asta este si motivul pentru care am slabit. Nu ma plang, atunci cand sunt obosita ma simt foarte bine, pentru ca stiu ca fac ceva si nu stau degeaba. Acest lucru imi aduce o multumire sufleteasca deosebita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.