Detinatoarea titlului "Miss Playboy 2006", Roxana Ungureanu, si iubitul ei, Claudiu Patrascu, au tinut sa sarbatoreasca trecerea dintre ani in stil mare. Mai exact, cei doi si prietenii lor au "inecat" Revelionul in sampanie. Nota de plata a celor d
Detinatoarea titlului "Miss Playboy 2006", Roxana Ungureanu, si iubitul ei, Claudiu Patrascu, au tinut sa sarbatoreasca trecerea dintre ani in stil mare. Mai exact, cei doi si prietenii lor au "inecat" Revelionul in sampanie. Nota de plata a celor doi, dupa doar cateva ore petrecute in clubul Office din Predeal, a fost de nu mai putin de 3.500 de euro. "Am sarbatorit cu multa, multa sampanie. Stiu ca nota de plata a fost de aproape 130.000.000 de lei. De altfel, nu e ceva iesit din comun, asta e stilul lui Claudiu la petreceri. Cheltuie destul de mult. Dar a meritat, pentru ca a fost foarte frumos si ne-am distrat", ne-a declarat Roxana, care a precizat ca au petrecut mai multe zile la Predeal. "Ne-am intors miercuri. Eu nu sunt o mare fana a sporturilor de iarna, asa ca pentru mine vacantele la munte nu inseamna cine stie ce distractie in afara de mersul in cluburi. Eu stau mai mult in casa, asa ca am preferat sa revenim in Bucuresti", ne-a spus vedeta "Playboy". Roxana si Claudiu sunt impreuna de mai bine de un an, iar apropiatii cuplului sustin ca relatia lor este foarte serioasa. Se pare ca Roxana este prima femeie caruia Claudiu, care are o reputatie de Don Juan, a reusit, pana acum, sa-i ramana fidel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.