Mihaela Radulescu a inceput sa-si piarda din admiratori de cand colega ei de breasla, Ramona Badescu, isi petrece mai mult timp pe plaiurile natale. Amandoua sunt femei frumoase si dorite de multi reprezentanti ai sexului tare, dar rivalitatea dintr
Mihaela Radulescu a inceput sa-si piarda din admiratori de cand colega ei de breasla, Ramona Badescu, isi petrece mai mult timp pe plaiurile natale. Amandoua sunt femei frumoase si dorite de multi reprezentanti ai sexului tare, dar rivalitatea dintre ele intervine doar atunci cand intra in peisaj Catalin Botezatu. Ramona se stie de foarte multi ani cu designerul, insa Bote o admira in acelasi timp si pe Raduleasca, despre care spune ca este cea mai bine imbracata vedeta din Romania. „Sunt geloasa ca Botezatu nu ma mai iubeste numai pe mine! De cand a venit Ramona Badescu in tara, o iubeste si pe ea“, a spus amuzata prezentatoarea „Duminicii in familie“ chiar in cadrul emisiunii sale. Dupa vorba „intre doua nu te ploua“, creatorul de moda, pozitionat strategic intre cele doua dive, s-a simtit magulit de aceasta afirmatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.