Conform politistilor, accidentul s-a produs din cauza soferului, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu zapada si care, potrivit calatorilor, vorbea la telefon in momentul producerii evenimentului rutier. In urma accidentului, mai
Conform politistilor, accidentul s-a produs din cauza soferului, care nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu zapada si care, potrivit calatorilor, vorbea la telefon in momentul producerii evenimentului rutier. In urma accidentului, mai multi pasageri au ajuns la Spitalul Judetean Arges pentru investigatii medicale, din fericire niciunul dintre ei nefiind grav ranit. Calatorii au spus ca soferul a condus imprudent, punandu-le viata in pericol, tot timpul cursei, si ca i-au atras atentia, insa acesta nu i-a luat in seama. In aceste conditii, oamenii sunt decisi sa depuna plangere penala impotriva soferului microbuzului. Pe de alta parte, doi vranceni au suferit ieri arsuri serioase, la nivelul mainilor si fetei, dupa ce masina cu care se deplasau a fost cuprinsa de flacari in timpul mersului. Incendiul s-a produs in jurul orei 08.20, pe DN2, in apropierea localitatii Dumbraveni. Potrivit Rompres, Iulian T. mergea impreuna cu sotia sa in autovehicul, cand, la un moment dat, acesta a luat foc din cauza unui mijloc de incalzire improvizat. In urma incendiului cei doi soti au suferit arsuri serioase, iar autovehiculul a fost distrus in proportie de 80 la suta. Tot ieri, un barbat a murit si altul a fost grav ranit, in urma unui accident rutier produs pe DN 17 D. Conform politistilor, Dumitru A., de 38 de ani, aflat la volanul unei Dacii, in stare avansata de ebrietate, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a incercat sa depaseasca o masina condusa regulamentar de Bogdan Alexandru G., in varsta de 23 de ani, din Nasaud. Dacia a acrosat cealalta masina, dupa care s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. George N., de 78 de ani, din Rebrisoara, pasager in autoturismul Dacia, a murit pe loc, iar soferul Dumitru A. a fost grav ranit. Soferul vinovat va fi cercetat pentru ucidere din culpa. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.