Dorit. Admiratoarele trebuie sa-si ia gandul si oficial de la iubitul lor "Mansi" Ospat. El nu i-a uitat, insa, pe fotbalistii lui Poli si pe cele 28 de rude ale sale din Senegal Pregatirile pentru petrecerea ce oficializeaza nunta dintre Adelina si
Dorit. Admiratoarele trebuie sa-si ia gandul si oficial de la iubitul lor "Mansi" Ospat. El nu i-a uitat, insa, pe fotbalistii lui Poli si pe cele 28 de rude ale sale din Senegal Pregatirile pentru petrecerea ce oficializeaza nunta dintre Adelina si Gueye Mansour au intrat in linie dreapta. Invitatiile au fost impartite, meniul a fost stabilit, tortul comandat si muzica acontata. "Mansi" a plecat la sfarsitul anului trecut in Senegal, fara Adelina, impartind invitatii tuturor rudelor sale, 28 la numar, care au raspuns afirmativ la "prima strigare". De asemenea, si colegii lui de la Poli i-au spus fotbalistului de culoare ca abia asteapta sa petreaca alaturi de nou intemeiata familie. Petrecerea din 20 ianuarie nu va fi deschisa, insa, oricarui fan. "Este momentul nostru intim si nu dorim ca fanele lui Mansour sa invadeze localul. Stiu ca a dezamagit multe admiratoare, dar asta este, nu poate fi cu toate. De aceea, la intrare vor fi bodyguarzi. Asta, si ca paparazzii sa nu faca poze", a spus doamna Gueye. Meniul va fi unul extrem de variat, pentru toate gusturile, de la traditionalele sarmale cu mamaliguta, pana la peste. De asemenea, dintre bauturi, sticlele de vin rafinat si whisky din distilerii de 12 ani se anunta a fi primele ce vor fi sorbite din plin de invitati. Muzica a fost si ea atent selectionata, retro, latino si cateva melodii romanesti la inceput, urmand ca petrecerea sa se incinga cu manele si folclor, spre deliciul fotbalistilor lui Poli. Desi in acea perioada echipa se va afla intr-un cantonament la Debrecen, antrenorul Dusan Uhrin Jr. le-a promis jucatorilor ca ii va lasa sa petreaca, conditia fiind ca acestia sa nu consume in cantitati foarte mari alcool.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.