Socant. Cantareata Amy Winehouse si sotul ei, Blake, isi vor declara dragoste eterna intr-o ceremonie privata, dupa gratii Vedeta britanica Amy Winehouse si sotul sau, producatorul Blake Fielder-Civil, isi vor reinnoi, astazi, juramintele de casator
Socant. Cantareata Amy Winehouse si sotul ei, Blake, isi vor declara dragoste eterna intr-o ceremonie privata, dupa gratii Vedeta britanica Amy Winehouse si sotul sau, producatorul Blake Fielder-Civil, isi vor reinnoi, astazi, juramintele de casatorie, in cadrul unei ceremonii private, in inchisoarea londoneza Pentonville. Winehouse spera ca prin ceremonia de reinnoire a juramintelor sa il incurajeze pe Blake, aflat in inchisoare din 10 noiembrie. Cei doi vor repeta juramintele pe care le-au facut, in luna mai, in timpul casatoriei din Miami. "Cand Blake a fost arestat pentru prima oara, cei doi si-au declarat dragostea si au promis ca isi vor reinnoi juramintele de casatorie. Le este foarte dor unul de celalalt", a declarat un apropiat al solistei. Se reface la vila lui Bryan Adams Amy Winehouse, in varsta de 24 de ani, locuieste momentan in vila starului rock Bryan Adams, situata in insula Mustique, din Caraibe, unde se pare ca incearca sa-si rezolve problemele legate de dependenta de droguri. Fielder-Civil va sta inchis pana la jumatatea lunii ianuarie, cand va avea loc o noua audiere in cazul in care este cercetat. El este acuzat ca "a complotat" impreuna cu un alt barbat, Anthony Kelly, ca un barman, James King, sa nu depuna marturie intr-un alt proces care il vizeaza. In acest al doilea proces, Fielder-Civil si un complice, Michael Brown, sunt acuzati ca l-au agresat si ranit pe James King, pe 20 iunie. Se pare ca sotul lui Amy Winehouse i-ar fi oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune marturie la proces.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.