IBM a aratat ca achizitia face parte din strategia de dezvoltare si investitii a celui mai mare furnizor la nivel mondial de echipamente pentru tehnologia informatiei. XIV, infiintata in anul 2002, va fi integrata in System Storage, divizie a IBM. Pr
IBM a aratat ca achizitia face parte din strategia de dezvoltare si investitii a celui mai mare furnizor la nivel mondial de echipamente pentru tehnologia informatiei. XIV, infiintata in anul 2002, va fi integrata in System Storage, divizie a IBM. Prezent in Israel din anul 1949, grupul IBM are in aceasta tara intre 700 si 800 de angajati care lucreaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii. Moshe Yanai, directorul general al XIV, a declarat ca el a fost principalul investitor al companiei si ca nu a primit fonduri de la guvernul israelian, dar nu a mentionat valoarea sumelor alocate. IBM a anuntat ca a preluat compania israeliana din domeniul tehnologiei XIV, fara sa mentioneze detaliile financiare ale tranzactiei, estimata la 300-350 de milioane de dolari de presa din Israel, transmite Reuters, citat de Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.