l Marea Britanie este paralizata de caderi mari de zapada si vant puternic, sustine Reuters. Autoritatile au cerut soferilor sa asculte prognozele meteo si sa verifice starea drumurilor inainte de a pleca undeva si sa isi amane calatoria in cazul in
l Marea Britanie este paralizata de caderi mari de zapada si vant puternic, sustine Reuters. Autoritatile au cerut soferilor sa asculte prognozele meteo si sa verifice starea drumurilor inainte de a pleca undeva si sa isi amane calatoria in cazul in care vremea este prea rea. Soferii sunt sfatuiti sa poarte haine groase si sa aiba in masina mancare, apa, ghete de schimb, lanterna si lopata. Utilajele autoritatii britanice care gestioneaza autostrazile au imprastiat substante antiderapante pe drumurile importante, in timp ce angajatii primariilor s-au ocupat de cele din localitati. Potrivit previziunilor, valul de frig nu va dura mult timp. Temperaturile urmeaza sa atinga si chiar sa depaseasca 10 grade Celsius in weekend.

l Un Boeing 737 al companiei marocane Atlas Blue care avea la bord 168 de pasageri a iesit de pe pista, ieri dimineata, la aterizarea pe aeroportul din Deauville, vestul Frantei, dar fara a provoca victime, transmite AFP. Incidentul s-a produs in jurul orei locale 08.50 (09.50 ora Romaniei), din cauza poleiului. Avionul a patinat si si-a incheiat cu rsa in iarba. Pasagerii, care se imbarcasera la Marrakech, au fost evacuati pe tobogane de urgenta, dar nici unul nu a fost ranit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.