"Nu mai vreau sa fiu bataie de joc! M-am saturat sa tot stau cu mana intinsa! Le-am spus ca bag eu 6 milioane, sa vina si ei cu tot atat. De doua luni ma tot duc cu vorba. Dar m-am decis sa plec. Pe 7 ianuarie este reunirea echipei, voi discuta atunc
"Nu mai vreau sa fiu bataie de joc! M-am saturat sa tot stau cu mana intinsa! Le-am spus ca bag eu 6 milioane, sa vina si ei cu tot atat. De doua luni ma tot duc cu vorba. Dar m-am decis sa plec. Pe 7 ianuarie este reunirea echipei, voi discuta atunci si cu antrenorul Dusan Uhrin, si cu fotbalistii, si le voi spune ca renunt", a mai spus Iancu pentru "Violamania.ro". Ostaficiuc a confirmat, la randul sau, ca a fost anuntat de Iancu despre decizie. "Daca vrea sa plece, eu nu pot sa ma opun. Noi nu ne putem asocia cu o societate cu datorii! Nu avem ce face, nu este singurul care s-a retras. Trebuie sa-i multumim pentru tot si vom vedea ce va urma", a declarat Ostaficiuc. In schimb, Adrian Orza, viceprimarul Timisoarei, spune ca amanarea asocierii a fost cauzata de faptul ca se asteapta un audit la club. "Asta si vor, de-abia asteapta sa plec!", a contrat Iancu, adaugand ca regreta faptul ca a ales sa investeasca la "Poli": "Am gresit si abia acum imi dau seama ce am gasit aici! Imi pare rau pentru oamenii din tribuna, dar eu am facut tot ce a depins de mine. Am luptat pentru palmares, am inceput sa construiesc un club pentru Europa, am adus jucatori de valoare si antrenori cu nume. Daca stiam unde ajung, alegeam alt loc pentru a investi". Iancu a mai precizat ca a suspendat orice sprijin financiar si ca este posibil ca unii dintre jucatori sa fie vanduti pentru ca gruparea sa mearga inainte. Totusi, Iancu este sprijint de suporteri, care ii cer sa nu plece de la "Poli". "Nu poate dezamagi cateva zeci de mii de oameni! Cred ca Iancu trebuie sa discute cu oficialitatile si sa se inteleaga", a spus Cristi Brancovan, unul dintre liderii galeriei timisorene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.