Astazi va veti manifesta latura armonioasa, optimista si generoasa a personalitatii dumneavoastra, ceea ce va va sustine in expansiunea profesionala. In acelasi timp, prezenta lui Saturn in semnul Fecioarei poate aduce anumite obstacole in viata personala, dar greutatile respective vor putea fi depasite cu putina bunavointa. Ele sunt de fapt un test de maturizare in cadrul situatiilor concrete de viata, in care nimic nu se realizeaza foarte usor. Destul de favorizati de toate aspectele zilei, veti realiza astazi ca toate eforturile din ultima perioada vor fi fructificateprin sansele de exceptie pe care aceasta zi vi le ofera.

Berbec
Trebuie sa obtineti recunoasterea cuiva cu orice pret, dar pentru asta aveti nevoie de multa incredere in propriile forte. Rabdarea si diplomatia vor fi necesare pentru a obtine rezultatele scontate. Vor fi multe lucruri pe care vi le asumati doar partial, si asta deoarece nu sunteti in masura astazi sa faceti prea multe promisiuni sau sa va luati angajamente prea serioase. Cel putin nu inca!


Taur
Astazi veti combina placerea de a sta in intimitate cu part enerul cu rezolvarea intereselor de serviciu. Veti avea o serie de preocupari foarte incitante, care de care mai iesite din comun. Puteti lua o hotarare de zile mari, hotarare pe care o panditi de mult timp, dar din lipsa de curaj nu ati pus-o in practica. Puteti da o lectie de viata unui prieten mai vechi, care a avut o atitudine deficitara in ultimele zile. Nu va place sa fiti dirijati, de aceea considerati ca a sosit momentul sa luati atitudine. Chiar daca prietenii se vor simti lezati, pe termen lung, se va dovedi o atitudine corecta, aceea de a spune lucrurilor pe nume.

Gemeni
Sunteti cu adevarat in masura sa dati sfaturi echilibrate subalternilor sau celor care vi le solicita in general. Astazi sunteti foarte intelepti in tot ceea ce faceti, cu alte cuvinte nu lasati nimic la voia intamplarii. Va orientati spre tot ceea ce inseamna dezbatere, contradictie, provocare, fiti insa atenti la dezbaterile de idei care iau o forma violenta.

Rac
Aveti in continuare nevoie de relaxare. Ambitia nu este exact ceea ce va caracterizeaza astazi, dar Destinul va este favorabil in acest sens. Astfel, s-ar putea sa intalniti o persoana cu o pozitie semnificativa, un om de afaceri sau cineva cu multe conexiuni care sa va introduca inntr-un cerc deosebit de favorabil pentru dumneavoatsra pe termen lung. Nu refuzati nicio invitatie si nu renuntati la perspectiva de a cunoaste oameni noi chiar daca initial nu intelegeti de unde ar putea veni ajutorul! Nu se stie niciodata de unde poate aparea o oportunitate deosebita si astazi este o astfel de ocazie.

Leu
Cineva apropiat va face observatie, va atrage atentia ca ati gresit cu ceva timp in urma. Increderea in fortele proprii va face sa depasiti un punct critic legat de viata dumneavoastra personala. Este posibil ca partenerul sa va impuna sa evadati impreuna departe de casa si de serviciu. Chiar daca la inceputul zilei sunteti mai deprimati, partenerul va va surprinde cu o propunere iesita din comun, fie o cina intr-un local discret, fie o excursie la munte. Ziua este favorabila intalnirilor amoroase si declaratiilor de dragoste, ba mai mult decat atat acesta pare sa fie motorul principal.

Fecioara
Orice incertitudine ati avut pana acum se va rezolva in favoarea dumneavoastra. Vi se activeaza respectul fata de cei pe care pana acum i-ati neglijat. Va puteti pune in cap tot felul de lucruri care de care mai indraznete, mai promitatoare. Veti intalni si oamenii alaturi de care veti putea realiza aceste lucruri.