Sebastian Pinto a semnat un contract cu Real Madrid dupa ce Adrian Ilie a declarat ca tratativele au esuat deoarece a€žpe DVD-ul pe care l-am avut Pinto nu se vedea prea bine" iar despre transferul lui Armenteros impresarul fotbalistului, J
Sebastian Pinto a semnat un contract cu Real Madrid dupa ce Adrian Ilie a declarat ca tratativele au esuat deoarece a€žpe DVD-ul pe care l-am avut Pinto nu se vedea prea bine" iar despre transferul lui Armenteros impresarul fotbalistului, Jonas Vallina, declara vineri in Gazeta Sporturilor ca este putin probabil sa se perfecteze pentru ca a€žSteaua nu ne-a contactat"! Ei bine, tot vineri, Gigi Becali a facut valuri, declarand ca ambii fotbalisti vor veni in Ghencea.... In acest ritm, zilele urmatoare nu ne-ar mira sa aflam ca Becali negociaza un potential transfer al celebrului Jose Mourinho. Nu de alta, dar si portughezul este liber de contract si poate semna oricand cu o alta grupare. De pilda, cu "anonimii" de la Bayern Munchen! MINTE? Becali a reusit, cu siguranta, sa puna suporterii stelisti pe jar, el afirmand: "Am inteles ca Armenteros va merge in cantonament si va semna contractul acolo. Habibou este rezolvat, iar Pinto am inteles ca vrea sa-l ia echipa a doua a lui Real Madrid, dar prefera Steaua. Maine-poimanie o sa vina tatal jucatorului ca sa rezolve problemele, sa vada unde va sta. Brazilianul William a renuntat pentru ca a vrut sa se duca in Franta. E posibil sa-l convingem si pe William". Latifundiarul din Pipera sustine ca nu a fost nevoie de interventia sa pe langa presedintele Realului, Ramon Calderon, pentru ca Pinto sa poata ajunge sub comanda lui Marius Lacatus: "Nu e adevarat. Impresarii lui l-au convins. I-au spus ca 'ce rost are sa joace la Real II' cand poate sa joace la Steaua contra lui Real Madrid". Presa spaniola a anuntat pe 31 decembrie ca fotbalistul chilian Sebastian Pinto, ultima oara la Universidad de Chile, a semnat un contract cu Real Madrid, insa va juca la echipa a doua a clubului madrilean. In varsta de 21 de ani, Pinto este atacant si a mai jucat in cariera sa la Cobreloa. Argentinianul Emiliano Armenteros este mijlocas central, are 21 de ani, si evolueaza din vara la echipa a doua a clubului FC Sevilla. In 2005, acesta a iesit campion mondial la tineret cu echipa nationala a Argentinei.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.